Bigbang press 2 2013 Foto Knut Bry

Programmet til Bukta 2013 er komplett!

Programmet til Bukta 2013 er komplett!

Nå har vi endelig fått på plass de siste artistene til årets 10-års jubileum. Med livefavorittene i BIGBANG, karismatiske PRISTINE og HÅKON JOHNSEN TRIO er festivalplakaten for 2013 helt komplett! Billettene for årets festival selger også godt for tiden, så her ligger det virkelig an til å bli et kanonår på Bukta!

Bigbang

Et av Norges aller største og lengstlevende rockband Bigbang kommer for å feire Buktafestivalens 10-årsjubileum i år! Bandet har vært en viktig brikke i norsk rock helt siden gjennombruddet med «Girl in Oslo» i år 1999 og har siden da vært soleklare livefavoritter over hele Norges langstrakte land.

Bandet slapp i år deres niende studioalbum «The Oslo Bowl» til forrykende tilbakemeldinger fra et samlet pressekorps. Dagbladet belønnet platen med en sekser og proklamerte den som «BigBangs mest fullendte og modne album». Det vitner uten tvil om et band som bare blir bedre og bedre, og er superaktuelle i 2013!  Les mer om Bigbang

cheap software downloads

Pristine

Pristine er frontet av rødhårede og karismatiske Heidi Solheim som briljerer med en teft for låtskriving og en unik vokalprestasjon. Toppet med et band bestående av dyktige musikere fra ulike konstellasjoner som Adjagas, Kristian Park, Ska Patrol og Badger, viser de en enorm spilleglede med en kraft og intensitet man skal lete lenge etter. M ed tydelige referanser til blant annet Jimi Hendrix, Black Keys, Cream og Led Zeppelin, tar bandet deg med på en groovy ferd tilbake til 70-tallets deilige rock’n’roll. Les mer om Pristine

Håkon Johnsen Trio

Håkon Johnsen Trio fra Senja er et ungt bluesband som ble lagt merke til på UKM i år. Gjengen er til tider veldig hardtslående og fangende, med en fleksibel og energisk frontfigur i låtskriver/sanger/gitarist Håkon Johnsen er det duket for en knall konsert på Little Henrik-scene denne lørdags formiddag.

zp8497586rq
Billetter Bli frivillig!