I dag kan vi stolt presentere to av landets største norske artister til Buktafestivalen 2017, Ane Brun og Stein Torleif Bjella. Begge skal åpne hver sin dag på Bukta og vi er helt sikker på at de vil få folk til å strømme tidlig til Telegrafbukta for å få med seg disse konsertene.

Ane Brun

Ane Brun har hatt en eventyrlig reise som artist siden debutalbumet Spending Time With Morgan i 2003. Sekserne har trillet tett etter en lang rekke bejublede album og fantastiske konserter. Siste album When I`m Free slapp hun i 2015 og ble, ikke uventet, lovpriset for også denne utgivelsen.

Ane Brun er kjent for å levere energiske og storslåtte konserter hvor hun trollbinder publikum med sin sterke tilstedeværelse og sitt voldsomme lydbilde. «Ane Brun briljerer fremdeles på scenen», skrev VG etter hennes konsert på Øya i fjor. Konserten på Buktafestivalen er en av få konserter hun spiller i Norge i 2017. Hun åpner festivalen fredag 21. juli, og vi er garantert en magisk konsertopplevelse fra en spennende og variert artist.

Stein Torleif Bjella

I 2016 slapp Stein Torleif Bjella endelig sitt fjerde soloalbum, Gode Liv. «Det komplette album”, skrev Dagbladet og trillet til seks på terningen. Visekunstnerens bunnsolide katalog vokser seg stadig større, og som iTromsøs anmelder ganske riktig poengterte i sin anmeldelse, “Stein Torleif Bjella gjør det umulige mulig, nemlig å finne opp seg selv hver gang”.

Som helstøpt liveartist, har Bjella også markert seg. På små, intime klubbscener så vel som på landets aller største festivalscener. «Overveldende fantastisk, rett og slett», skrev Dagbladets anmelder etter å ha sett Bjella på Øya i 2011 og trillet til seks på terningen. Bjella åpner hele ballet på Buktafestivalen 2017, og torsdag 20. juli kan du oppleve Bjellas låtunivers og dets mange sørgmodige gleder live. Vi lover dere en konsert av høy kvalitet, fra en usedvanlig dyktig visesanger.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no