Vi klemmer til med tre av Norges mest spennende band om dagen –  Resirkulert, LÜT og The Modern Times er klare for Buktafestivalen 2017! Ekstra gledelig at dette også er tre band som alle har vunnet Bukta Battle tidligere, og som nå er i ferd med å ta det neste store steget ut i verden. Alle tre er både aktuelle med ny musikk og på hver sin måte preger de den nasjonale rockscenen med sine unike uttrykk og fengende musikk.

Resirkulert

Resirkulert er et ungt Tromsø-basert poprockband fra Storfjord, som har spilt sammen siden 2012. De har gitt ut en fantastisk EP, et knippe meget sterke singler og deres etterlengtede debutalbum er ventet i løpet av året. Så mye som to av singlene deres har velfortjent blitt blitt listet på P3 og bandet har allerede bygd seg opp et meget godt rykte som liveband. Bandet har et sterkt samspill, fengende låter – med sterke tekster og viktige budskap – og de har en svært karismatisk og særegen scenetilstedeværelse. Bandet spilte på Bukta for tre år siden, da som en av vinnere av Bukta Battle. Allerede da var de et fantastisk liveband, og vi er gira over å få Resirkulert tilbake til Bukta igjen og gleder oss til debutalbumet.

LÜT

LÜT er et tromsøband som spiller mørk og energisk hardcore, krydret med elementer fra rock og punk, i krysningspunktet mellom Kvelertak og Turbonegro. Bandet har eksistert siden 2014, og spilte seg til Buktafestivalen gjennom en seier i Bukta Battle i 2015. LÜT har på kort tid etablert seg som et av Norges mest spennende band og har utviklet et unikt, tight og energiske liveshow, som preges av et hardtslående lydbilde, store gitarer, melodiøse låter og en generell ”tøff-i-trynet”-holdning. For tiden jobber bandet med sin debutplate som slippes i løpet av året, og de står som en av finalistene i Urørt 2017. Etter tre meget fengende singler, og et debutalbum i anmarsj, spås LÜT til å være Nord-Norges store nye hardcore-håp. Et band som treffer deg midt i tryne allerede fra første strofe.

The Modern Times

Tromsdalenbandet The Modern Times, tidligere kjent som Red Headed Sluts, leverer energisk og catchy rock med klare inspirasjoner fra band som Pixies, Parquet Courts og The Strokes. Bandet er kjent for sine forrykende liveshow og lager fengende indierock med en snert av garasje og punk. The Modern Times har nylig gitt ut det kritikerroste debutalbumet «This Is The Modern Times», og har også høstet strålende anmeldelser for sine konserter under bransjetreffet Trondheim Calling. Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Bent Inge Hvitstein i Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead» er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med en herlig musikkvideo hvor Atle Antonsen glefser i seg en burger på Blårock. Kvintetten har et unikt lydbilde med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front, snedige tekster, originale låtarrangement og en enorm spilleglede som gjør bandet til noe av det mest spennende man hører i Norge for tiden.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no