Det er hardt, seigt, psykedelisk og veldig bluesy! Brutus forvalter arven etter blant annet Black Sabbath, og om du liker tidligere Bukta-favoritter som Thin Lizzy, Pentagram, Graveyard og Kadavar er dette garantert noe for deg.

Med langt hår og en felles fasinasjon for øl og vinyl er disse gutta som tatt rett ut fra det herlige 70-tallet. Bandet ble i løpet av sitt andre leveår kåret til ”Future Stars” av Metal Hammer UK og deres to album har begge høstet fantastiske anmeldelser. Brutus har turnert rundt om i store deler av Europa og er godt kjent for å levere varene live. Det ligger dermed an til å bli en skikkelig fet konsertopplevelse i Bukta til sommeren!

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no