HYPNOS har beina godt plantet i det herlige 70-tallet og leverer supermelodiøs boogierock som det både lukter bensin og blåser flammer av! Med sine heftige riff og tordnende trommer, kombinert med vokalisten dødelig kule stemme er Hypnos et av bandene som garantert kommer til å overraske og glede Buktapublikummet under årets festival. Vi vet at svensker kan spille rock, og likte du bandet Horisont under fjorårets festival, vil dette garantert bli en favoritt!

Hypnos har allerede begynt å markere seg og har siden starten rukket å sikre seg platekontrakt og gav i fjor ut et fantastisk debutalbum. Platen har virkelig falt i smak hos rockefolket og mottok panegyriske anmeldelser fra blant annet «Sweden Rock Magazine» og «Daredevil Records». Det blir enormt kult å få besøk av disse meget habile svenskene i Telegrafbukta til sommeren!

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no