I dag kan vi avsløre at bandene BRUTUS og HYPNOS kommer til årets Buktafestival.

HYPNOS har beina godt plantet i det herlige 70-tallet og leverer supermelodiøs boogierock som det både lukter bensin og blåser flammer av! Med sine heftige riff og tordnende trommer, kombinert med vokalisten dødelig kule stemme er Hypnos et av bandene som garantert kommer til å overraske og glede Buktapublikummet under årets festival. Vi vet at svensker kan spille rock, og likte du bandet Horisont under fjorårets festival, vil dette garantert bli en favoritt! Les mer om Hypnos

Vi fortsetter 70-tallsfesten, og kan også avsløre at norsk-svenske BRUTUS kommer til årets festival. Det er hardt, seigt, psykedelisk og veldig bluesy! Brutus forvalter arven etter blant annet Black Sabbath, og om du liker tidligere Bukta-favoritter som Thin Lizzy, Pentagram, Graveyard og Kadavar er dette garantert noe for deg.  Les mer om Brutus

Det er slike band Bukta handler om. Vi leter land og strand rundt etter skikkelig gode rockeband som både kan overraske og begeistre. Brutus og Hypnos representerer i så måte band som både bidrar til å ivareta og til å revitalisere rocken. En skikkelig kraftpakke som viser at rocken lever i beste velgående i 2015.  forteller festivalsjef, Lasse Lauritz Pettersen

 

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no