The Growlers gav i fjor ut det fantastiske albumet «Chinese Fountain» til strålende anmeldelser og har på bakgrunn av det rukket å bli favorittbandet til mange, inkludert flere av oss her på Bukta-kontoret. Kombinasjonen av surf og garasjerock resulterer i deres selvtitulerte sjanger «Beach Goth» som kan beskrives som noe midt i mellom det som på den ene siden er den herlige strandfølelsen med iskald øl, palmetrær og solskinn. Og på den andre siden et skittent øvingslokale med passe lunka halvlitere og slitne rockere. Og det funker som bare det!

Vokalist Brooks Nielsen har en særegen stemme, kombinert med bandets lekne melodier blir det hele både fengende og meget dansbart! Bandet har mye på hjertet og låtene tar deg med på både mørke filosofiske refleksjoner av verden i dag til rene drikkeviser som lukter tequila lang vei. The Growlers er engasjerende, ekstremt vanedannende og helt sykt kul live. Gled dere!

The Growlers er et av mine absolutte favorittband. Var på konserten deres på Øya-natt i høst og den står igjen som fjorårets aller beste konsertopplevelse! Avslutter kommunikasjonssjef, Kristine Marie BørresenFler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no