De er kjent for å levere energisk og fengende rock og har siden gjennombruddet i 2007 utmerket seg som et av verdens kuleste liveband!  Den sjarmerende trioen har tatt publikum med storm og opptrådt på flere av de aller største festivaler verden over. De leverer gang på gang forrykende og ekstremt fengende liveshow som både er dansbare og engasjerende.  Med Monsterhitene «Let’s Dance To Joy Division» og «Moving to New York» kan man rett og slett ikke unngå å svinge litt på rockefoten.

Sist de var på Bukta trillet Nordlys en femmer og omtalte de som en eneste stor lykkepille. Nå er bandet straks klar med det splitter nye albumet «Glitterbug». Låtene «Your Body Is A Weapon» og «Greek Tragedy» fra det kommende albumet er allerede godt mottatt og vi gleder oss til å høre mer fra The Wombats og ikke minst til å se de i Bukta denne sommeren.

The Wombats er vel kanskje et av de bandene jeg har sett flest ganger live og jeg går aldri lei! Herregud, så bra dette blir, sier festivalsjef, Lasse Lauritz Pettersen.Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no