Den norsk-britiske trioen THE WOMBATS kommer endelig tilbake til Tromsø og Bukta! I tillegg får vi besøk av det amerikanske bandet THE GROWLERS!

THE WOMBATS er kjent for å levere energisk og fengende rock og har siden gjennombruddet i 2007 utmerket seg som et av verdens kuleste liveband! Den sjarmerende trioen har tatt publikum med storm og opptrådt på flere av de aller største festivaler verden over. De leverer gang på gang forrykende og ekstremt fengende liveshow som både er dansbare og engasjerende. Med Monsterhitene «Let’s Dance To Joy Division» og «Moving to New York» kan man rett og slett ikke unngå å svinge litt på rockefoten. Les mer.

The Wombats er vel kanskje et av de bandene jeg har sett flest ganger live og jeg går aldri lei! Herregud, så bra dette blir, sier festivalsjef, Lasse Lauritz Pettersen.

THE GROWLERS gav i fjor ut det fantastiske albumet «Chinese Fountain» til strålende anmeldelser og har på bakgrunn av det rukket å bli favorittbandet til mange, inkludert flere av oss her på Bukta-kontoret. Kombinasjonen av surf og garasjerock resulterer i deres selvtitulerte sjanger «Beach Goth» som kan beskrives som noe midt i mellom det som på den ene siden er den herlige strandfølelsen med iskald øl, palmetrær og solskinn. Og på den andre siden et skittent øvingslokale med passe lunka halvlitere og slitne rockere. Og det funker som bare det! Les mer! 

 

The Growlers er et av mine absolutte favorittband. Var på konserten deres på Øya-natt i høst og den står igjen som fjorårets aller beste konsertopplevelse! Avslutter kommunikasjonssjef, Kristine Marie Børresen

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no