Heave Blood & Die stakk av med seieren under årets Rock mot Rus og sikret seg med det spillejobb på årets Buktafestival.

Les mer om Heave Blood & Die.

Buktafestivalens formål er å bidra til å ivareta og videreutvikle det nordnorske rockmiljøet, dette arbeidet forplikter oss til å være progressive i måten vi tenker på, og aktivt samarbeide med likesinnede for å fremme nordnorsk rock, sier Buktafestivalens festivalsjef, Lasse Lauritz Pettersen, og utdyper:

Rock mot rus har alltid vært et relevant og viktig utstillingsvindu for det beste av nordnorsk rock. Historisk sett har mange av artistene som har spilt på Buktafestivalen startet på Rock mot rus.

Rock mot rus er er blant de første ute til å vise fremadstormende artister, samtidig har de en viktig rolle i å utvikle publikum og dyrke rockinteresserte ungdommer. Vinneren av Rock mot rus er et av de sterkeste kvalitetsstemplene i regionen. Dette er viktig for oss å anerkjenne og gleder oss til å samarbeide tett med gjengen bak Rock mot rus i tiden framover, forteller Pettersen.

 

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no