Nytt år og nye muligheter sier vi og smeller til med et skikkelig monsterslipp denne mandagen! Vi ønsker å hylle de store innenfor norsk rock og har derfor booket hele fire norske storheter til en og samme dag!  RAGA ROCKERS, DUMDUM BOYS, deLILLOS og VALENTOURETTES kommer alle til årets Buktafestival lørdag 23.juli 2016!  For en aften det blir!

DumDum Boys, Raga Rockers, deLillos og Valentourettes skal spille på samme scene, samme dag og alt dette skjer på Buktafestivalen lørdag 23. juli! Så vidt jeg vet har dette aldri skjedd før! Media kaller disse bandene for «De fire store», og det med rette, sier bookingsjef, Robert Dyrnes

Ideen om denne bookingen tok form da det ble klart at 2015 skulle bli året da Raga Rockers ble hyllet med en 12 album stor tribute-boks, DumDum Boys sin historie kom i bokform og deres ti album ble re-utgitt på vinyl, samt at deLillos fikk gjort alle sine 15 album live i løpet av 10 dager, samt gitt ut fire monstrøse samlealbum og bok om alle sine 230 låter, fortsetter han.

For oss som har vokst opp med norsk rock på 80- og 90-tallet, så formet disse bandene vår oppvekst på en måte som ikke kan forklares i få setninger. Selv om Jokke ikke kan være med denne dagen, håper vi at vi alle kan kle oss tøffe i pysjamas og være som maskiner i Nirvana, når vi hyler oss hese og brøler «Ketchup på skjorta og sennep i ræva» i Telegrafbukta til sommeren! Det ligger i hvert fall an til å bli en kveld med mange låter som veldig mange har et forhold til! avslutter en storfornøyd bookingsjef, Robert Dyrnes

Festivalpass til Buktafestivalen kan kjøpes på Billettservice.no, Narvesen eller 7-Eleven og koster 1450,-  (+bill.avg)

Les mer om bandene HER.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no