Vi feirer fire av de største i norsk rock!

Vi feirer fire av de største i norsk rock!

Buktafestivalen presenterer KANONLØRDAG, og feirer fire av de største i norsk rock!

Vi presenterer i dag konseptet KANONLØRDAG, og er stolte av å ha booket fire av de absolutt største heltene i norsk rock de siste tjue årene. Her er det duket for ekstremallsang, og en uunngåelig mimre-bonanza av de sjeldne. Dette blir garantert en av de største kveldene vi har hatt i Telegrafbukta.
 
Turboneger
Første band ut i vår helnorske festaften er Turboneger. Og for en ekstatisk åpning dette kommer til å bli! Turboneger har med Apocalypse Dudes og Ass Cobra levert to av de beste platene i norsk rock. Bandet er fortsatt høyaktuelle med sin fengende deathpunk og «Turbo» har fortsatt meget potente fra scenen, og vi kan love dere en dødsbra konsert fra et av landets viktigste band.

Midnight Choir

Det mest gledelige comebacket i norsk rocks historie ble et faktum i 2016. Bandet ble dannet i 1992, etter Spellemannspris i 1998 og fem studioalbum ble de oppløst i 2004. En etterlengtet gjenforeningskonsert i fjor ble til flere bejublede festivalkonserter, og 2017 ser ut til å bli året hvor Midnight Choir slår ut i full blomst igjen. I juli er det endelig Bukta-publikummet som skal felle tårer til Midnight Choirs melankolske og sjelsettende rock, og drømme seg vekk i vokalist Paal Flaatas buldrende, dype stemme. Andre band ut!

Motorpsycho
Motorpsycho er et fantastisk band fra Trondheim som har skapt et av de mest unike musikkuttrykkene i norsk rock. Diskografilista deres er lang og innholdsrik, med stor variasjon. På samme måte som på plate, leverer de alltid engasjerende og uforutsigbare konserter av høy kvalitet. Fri for regler og normer tar Motorpsycho oss alltid med til nye steder ved hver utgivelse og konsert. Alltid relevante. Alltid søkende. Alltid skapende. Nå, også med ny trommeslager.

Seigmen
En sjelden gang dukker det opp band som klarer å forandre musikken, og som setter så dype spor at når de dukker opp igjen, som troll av eske, så føles det som om en gammel flamme som fortsatt treffer deg rett i hjertet. Seigmen kommer endelig tilbake til Tromsø! Og avslutter årets Buktafestival. Våren 2015 slapp Seigmen sitt første studioalbum siden 1997, og har de siste årene avsluttet norske festivaler rundt om i det ganske land. Bandet har fortsatt en magi omkring seg, en evne til å dra deg med inn i sitt merkelige univers av mystiske tekster og mektige melodier. Seigmen er siste band ut og avslutter KANONLØRDAGEN.

 

Turbonegro på Rock Hard Festival: https://www.youtube.com/watch?v=iqPkI-JbRPY

Midnight Choir på Øyafestivalen: https://www.youtube.com/watch?v=7Iq0k4V5T3o

Motorpsycho på Øyafestivalen: https://www.youtube.com/watch?v=E0bT1VSoVzM

Seigmen i Operaen: https://www.youtube.com/watch?v=DI270kVEHiY

 

 

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no