Vi holder oppe tempoet og slipper i dag to råbra lokale band som skal spille på Buktafestivalen i sommer; Sunshine Reverberation og Jabba.

Sunshine Reverberation 

Sunshine Reverberation er et fantastisk garasjepunkband sterkt påvirket av psychedelia og krautrock. Bandet kommer fra Tromsø og har eksistert siden 2014. Referanser som Ty Segall, Thee Oh Sees og The Jon Spencer Blues Explosion trekkes frem når bandets fuzz-infiserte lydbilde skal beskrives. Etter en meget lovende EP-utgivelse i 2015 og den fabelaktige singelen The Ride fra i fjor forventer vi storbaluba når deres selvtitulerte debutalbum slippes i april. Sunshine Reverberations konsert på fjorårets Buktafestival gjorde så stort inntrykk på oss at vi rett og slett måtte bryte alle prinsipper og booke dem tilbake på nytt i år også. Noch einmal! Så bra er de faktisk!

 

Jabba 

Erna, vi må snakke om Jabba. Ingen andre band i Norge har et så unikt uttrykk som Jabba. Bandet har eksistert siden 2010 – først under navnet Jabba The Butt, nå bare Jabba – med Sørreisas store sønner Rolf-Ole Rydeng Jenssen og Lars-Erik Kroken Mikkelsen bak spakene. Et helt sinnsykt tospann bestående av brutal vokal/bassgitar og trommer, med et støyete noise-hardcoresound hvor det eksperimenteres vilt og hemingsløst, uten regler eller begrensninger.  Guttene har hele veien levert et overbevisende og drøyt show, hvor de har viser seg som et særdeles nyskapende og interessant liveorkester. Rett og slett en liten nasjonalskatt dette her. Og denne galskapen trenger du ikke å stoppe, Erna! 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
Fler bilder i vårtbildegalleri

Booking: booking@bukta.no | Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen) | post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no