I år strekker vi oss lenger og vil skape mer liv i byen i festivaluka. Bukta i byen-konseptet utvides og vi setter opp fem svært eksklusive konserter dagen før det braker løs i Telegrafbukta . To av konsertene har også fri aldersgrense. Vi setter opp helt nye scener i Tromsø Domkirke og Mack Mikrobryggeri, mens våre gode samarbeidspartnere på Bårstua, Bastard og Tvibit peiser på med festivalstemning på sine scener dagen før dagen. Fantastiske nordnorske artister som Ingeborg Oktober, VIND, Resirkulert, Thee Mono Sapiens og Gamlebyen Gentlemen Orkester på programmet lover dette til å bli et fenomenalt opplegg.

Ingeborg Oktober

Tromsø Domkirke, kl 21:00 (fri aldersgrense)

Ingeborg Oktober har over flere år bevist at hun er en av de mest lovende artistene i Nord-Norge. Hun er uredd og direkte i sin formidling, og musikken er gjennomsyret av ærlige tekster som bæres frem av sterke melodier, i et lydbilde som er subtilt og kledelig tilpasset Ingeborgs stemme og musikkens naturlige atmosfære. Hun står trygt forankret i en nordnorsk visetradisjon, samtidig som hun har en enestående egenart i sitt uttrykk og formidling. Det er nært, fint og sårt på samme tid. Vi gleder oss over å være med Ingeborg Oktober på reisen videre. Å få oppleve Ingeborg Oktober på scenen i Tromsø Domkirke blir helt magisk, faktisk!

VIND

Mack Mikrobryggeri, kl 19:00

VIND er et Tromsøbasert band som består av fem musikere fra Tromsø, Svolvær og Målselv. Bandet spiller frisk pop med tydelig trekk fra både jazz, rock og indie. Alle tekster er på nordnorsk og enkelte låter er inspirert av latinamerikanske rytmer. Med denne cocktailen av diverse sjangre har bandet funnet en sound som er både spennende og unik. Musikken består både av det mer melankolske og lengtende til det mer fengende og dansbare.

Resirkulert

Tvibit, kl 20:00 (fri aldersgrense)

Resirkulert er et Tromsø-basert poprockband fra Storfjord, som har spilt sammen siden 2012. De har gitt ut en fantastisk EP, et knippe meget sterke singler og deres etterlengtede debutalbum er ventet i løpet av året. Så mye som to av singlene deres har velfortjent blitt blitt listet på P3 og bandet har allerede bygd seg opp et meget godt rykte som liveband. Bandet har et sterkt samspill, fengende låter – med sterke tekster og viktige budskap – og de har en svært karismatisk og særegen scenetilstedeværelse.

Thee Mono Sapiens

Bastard, kl 22:00

Kvaløyabandet Thee Mono Sapiens har eksistert i godt over 15 år og selv om de ikke alltid har vært lite aktive, så har de alltid levert varene hver gang de har tatt til scenen. De ga ut EP-en «Two Headed Hammer» i 2004 og sitt første og foreløpig eneste album «Homo Habilis Rock» i 2009. Et unikt og svært fengende liveband som kommer til å skape en herlig og svett kickoff til årets Bukta.

Gamlebyen Gentlemen Orkester

Bårstua, kl 20:00

Herrene i Gamlebyen Gentlemen har i vår etablert et unikt konsertkonsept. Velkommen til Bårstua 1840 på Skansen for en deilig aften med levende musikere. Som vanlig er det gratis og som vanlig spiller de tre økter med god tid til å fordøye inntrykkene i mellom.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
Fler bilder i vårtbildegalleri

Booking: booking@bukta.no | Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen) | post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no