Vi gjentar suksessen fra i fjor og gasser på med Buktanachspiel på Teaterkaféen – VT på HT, torsdag, fredag og lørdag etter siste band går av scenen på Buktafestivalen.

Første band ut er The Fat rats!

The Fat Rats fra Tromsø er old school rock’n roll i en os av svidd gummi, hårlakk og øl. Reinhekla rockabilly sjalabais skapt for fest og moro. Vil du danse hemningsløst eller stå trygt i mørket ved miksepulten etter første festivaldag? Kom på nachspiel! Husk den som ikke liker rockabilly e en surpomp!

Fredag spiller Ebbot Lundberg & THE INDIGO CHILDREN.

Ebbot Lundberg er kjent fra to av de viktigste og mest inflytelsesrike band i den Skandinaviske rockens historie. Først som en del av undergrunds-rockbandet Union Carbide Productions (Og ja! De skal spille på Bukta!), deretter med poprock/psykedeliske bandet The Soundtrack of Our Lives.

Lundbergs soloprosjekt støttes opp av bandet The Indigo Children, og de har blant annet spilt inn plata “For The Ages To Come» som kom ut i 2016. Fredag kveld spiller de på Buktanachspielet og kommer til å levere så det holder. Ingen grunn til å gi seg etter konserten med Alice Cooper.

På det siste Buktanachspiel peiser vi på med The Bitches Brew Project!

Høsten 2015 blomstret The Bitches Brew Project opp på Tromsøs viktigste undergrundsscene, Bastard Bar. Etter en fullstappet lanseringskonsert på Bastard har Bitches Brew vært en stor snakkis i Nord-Norge, og bandet har spilt konserter på Studenthuset Driv, Prelaten og Rica Rocker i Tromsø. Gjengen består av godt etablerte unge musikere som alle har ulik bakgrunn fra den norske scenen.

Damene i BB ønsker å rette fokus mot kvinner på den rytmiske scenen, og håper de kan inspirere flere unge jenter til å ta steget ut i musikklivet. Det oser girlpower av denne gjengen. Og etter et høyt testonivå på lørdag kveld i Bukta, trenger vi litt girlpower!

Billetter til konsertene blir lagt ut om kort tid.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
Fler bilder i vårtbildegalleri

Booking: booking@bukta.no | Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen) | post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no