Det er ikke bare vi som gleder oss over at Mathallen er vår nye matleverandør til Buktafestivalen. Bolinhos er en av flere nye retter de disker opp med, her fotografert av iTromsø i hui og hast før de ble fortært av forbipasserende i Telegrafbukta.

I noen måneder har vi vært på jakt etter en ny matleverandør, og kan gledelig presentere Mathallen AS som ny samarbeidspartner! Å være matleverandør til Buktafestivalen er en oppgave som ikke er helt uten utfordringer. Mathallen skal i tillegg til å servere 5000 publikummere om dagen, også sørge for at våre 500 frivillige og alle artistene får nyte deilig sjømat i Telegrafbukta, men vår nye partner går løs på oppgaven med en frisk Pippi-holdning. De har helt siden oppstarten også sørget for catering for store arrangementer, så dette er ikke nytt for dem – selv om antallet kuverter på festivalen er noe større enn det de har gjort tidligere. Mathallen er viden kjent for kvalitet, setter verdien av lokale råvarer høyt og er en av byens beste restauranter, så det er ingen tvil om at vi er skikkelig gira over å inngå dette samarbeidet.

Foruten noen av Buktas signaturretter som Fesk & Potedes, Feskekaka i handa og fjorårets nykommer Fesk & Beiken, vil Mathallen også diske opp med noen nye retter. Bolinhos er som nevnt en av de nye delikatessene vi kan nyte på festivalen, og flere overraskelser vil presenteres etterhvert.

Vi ønsker Mathallen velkommen, og anbefaler alle til å vente med middagen til de kommer til Bukta. Velbekomme!

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
Fler bilder i vårtbildegalleri

Booking: booking@bukta.no | Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen) | post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no