Bukta har alltid vært et viktig utstillingsvindu for nordnorske artister, og vi er ekstremt stolte av å kunne presentere en fullverdig nordnorsk kanonlørdag på hovedscenen i Telegrafbukta neste sommer. I anledning Buktafestivalens 15-årsjubiluem inviterer vi til Nordnorsk Kanonlørdag! Sondre Justad, Moddi og Paradise står på samme scene lørdag 21. juli 2018. Og som om det ikke er nok, skal legendariske Bel Canto fremføre sitt majestetiske album Shimmering, Warm & Bright i sin helhet, eksklusivt for Buktapublikummet samme kveld. Holy Moses the blir bra!  

 

Les mer om Moddi.

Les mer om Sondre Justad. 

Les mer om Bel Canto.

Les mer om Paradise. 

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter
Fler bilder i vårtbildegalleri

Booking: booking@bukta.no | Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen) | post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no