Den 25. mai 2018 tar vi rock, øl og sjømat med oss til Moen Kulturlåve i Målselv. Vi fyller bussen med kremen av fremadstormende nordnorske band, samt rikelige doser med håndtverksbrygg og boknafisk. The Modern Times, Lüt og Hollow Hearts sørger for at stemningen blir kanon når vi varmer opp til neste års Buktafestival på bygda!

  • For noen måneder siden fikk vi en hyggelig henvendelse fra Ragnhild Furebotten om vi ikke kunne ta med oss noen band å lage et Bukta på bygda. Det syns vi var en morsom tanke og vi har ved flere anledninger selv hatt svært gode konsertopplevelser på Moen Kulturlåve, så dette var en once in a lifetime-sjanse vi ikke kunne la gå fra oss, sier festivalsjef for Buktafestivalen, Lasse Lauritz Pettersen

The Modern Times

The Modern Times fra Tromsø leverer energisk og fengende indierock med klare inspirasjoner fra band som Pavement, Television, Strokes og Pixies. Det er den ujålete, vindskeive, rett-fra-hjertet-rocken som har blitt varemerket til en av de virkelige nordnorske nasjonale skattene.

5-mannsorkesteret har en unik sound med Magnus Volds særegne vokal i front, underfundige tekster, originale låtarrangement og en enorm spilleglede som gjør bandet noe av det mest spennende man hører i Norge for tiden. The Modern Times er kjent for sine forrykende liveshow og gleder seg til å spille for nye publikummere over det ganske land!

LÜT

Et band som treffer deg midt i tryne allerede fra første strofe. Ingen norske punkband siden Turboneger har et mer velregissert liveshow enn LÜT. Kombinasjonen av verbal humor, beinhard energi og velspilte licks, gjør konsertene til denne Tromsø-gjengen til en fryd for alle sanser. Bandet har eksistert siden 2014, og spilte seg til Buktafestivalen gjennom en seier i Bukta Battle i 2015. LÜT har på kort tid etablert seg som et av Norges mest spennende band og har utviklet et unikt, tight og energiske liveshow, som preges av et hardtslående lydbilde, store gitarer, melodiøse låter og en generell ”tøff-i-trynet”-holdning. For tiden jobber bandet med oppfølgeren til sin debutplate som kom i oktober i år, og var nominert til både Årets Urørt og Årets Liveartist under P3 Gull. Etter tre meget fengende singler, og et debutalbum som står til terningkast seks, seiler LÜT frem til å bli Norges største rockeband.

 

Hollow Hearts

På kort tid har Hollow Hearts vist seg frem som et spennende og uforutsigbart band som har countrymusikken som basis for mye av det de gjør, men som blander inn rock- og blueselementer og har en tydelig forkjærlighet for en god popmelodi. Til tider er dette nesten latterlig fengende, og i løpet av 2017 har bandet gått fra å være en godt bevart hemmelighet til en av de stor snakkisene i musikk-Norge. Bandet består av musikere som har markert seg i musikkmiljøet i Tromsø gjennom mange andre prosjekter (bl.a. The Northern Lies, Bob Dylan på Nordnorsk), og er en godt etablert og dyktig gjeng både som instrumentalister og vokalister. Musikken er inspirert av Crosby, Stills & Nash og The Band ispedd det fineste fra både pop-, rock-, og visesjangeren.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
Fler bilder i vårtbildegalleri

Booking: booking@bukta.no | Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen) | post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no