Turdus Musicus er som legender å regne – kongene av Tromsøhardcore!

Ingen band fra Nord-Norge har jobbet eller turnert hardere enn Turdus Musicus. De har spilt på noen av de mest ugjestmilde og utilgjengelige konsertscenene i verden, fra enorme festivalscener i Kina, via klubbscener i Japan og USA, til lugubre kjellere i dypeste Russland har de fryktløst båret Tromsøs hardcorefane. Viden kjent for sine intense konserter har Turdus Musicus bygd seg opp en solid fanskare over hele verden, og fremstår i dag som en av de viktigste inspirasjonskildene til hardtslående lokale punkere. Siden den spede begynnelsen på slutten av 90-tallet har de gitt ut 3 album og et knippe knallsterke EPer, og står pålestøtt som ett av de viktigste og mest innflytelsesrike bandene i nordnorsk rock. Få Tromsøband har vært så banebrytende og viktige for de lokale vekstvilkårene for én enkelt sjanger som Turdus Musicus. For første gang på 8 år gjør endelig Turdus Musicus en etterlengtet tromsøkonsert. Eksklusivt på Bukta. Bam!

 

“Æ va 14 år, Bukta For Alle og det va første gang æ så Turdus live. Det forandra livet mitt. Æ vil tørre å si at æ va og e demmes største fan!”

– Terje Arntsen, bassist i The Modern Times

 

På sitt beste røsker Turdus Musicus rått og brutalt tak i ballene dine og løfter deg energisk opp mot en musikk-himmel farget av hardcore, metal og punk. “

– Kenneth Johan Gabrielsen, Rana Blad

 

Sjekk ut Turdus Musicus live i Zhenjiang her.

Sjekk ut Turdus Musicus på Spotify her.

 

 

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no