Shame er et av de beste og mest spennende rockbandene som har kommet ut av de britiske øye på mange år.

På kort tid har det unge bandet tatt verden med storm, og debutalbumet «Songs of Praise», som ble sluppet i januar i år, har høstet panegyriske anmeldelser over hele verden. De gjorde seg tidlig bemerket fra scenekanten med sin aggressive attityde og hardtslående post-punk – noe som har tatt bandet på omfattende turneer verden over. Med en snerrende vokal, sterk meloditeft og energisk fremførelse framstår Shame som uimotståelig ekte og særdeles viktig i en tid hvor mange forståsegpåere har avskrevet gitarbasert rock som en relevant uttrykksform. Kombinasjonen av fengende låter og politisk brodd, gjør bandet til noe så enestående som en bekreftelse på rockens gjennomslagskraft. Det låter rett og slett uforskammet friskt og autentisk, og «Songs of Praise» kommer til å stå som ett av de viktigste albumene i 2018. Å kunne presentere Shame til årets Bukta betyr mye for oss, og vi gleder oss til å vise frem dette fantastiske bandet til Bukta-publikummet. Det er rett og slett et sensasjonelt bra band!

”De fem unge herrene fra Sør-London starter perfekt – og avslutter like lovende. Songs of praise er et glitrende debutalbum fra fem unge artister som ikke vil eller trenger å ta snarveier, og som evner å lage riktig bra musikk uten jåleri. Det er en sjelden glede å oppdage.

– Katrine Sviland, Terningkast 6 i Aftenposten

Den beste rockeplata siden “OK Computer”? (…) Jeg tror vi snakker klassiker her – i hvert fall et vesentlig bidrag til å revitalisere engelsk rock. Det er veldig lenge siden sist jeg spilte en helt ny rockeplate fire ganger på rad i rask rekkefølge, av ren iver, begeistring, lyst og glede. Anbefalinger kommer ikke sterkere enn dette.”

– Morten Solli, Popklikk

Sjekk ut anmeldelsen av «Songs of Praise» hos Aftenposten her.

Sjekk ut anmeldelsen av «Songs of Praise» hos Popklikk her.

 

 

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no