Castro er norsk punkrock bestående av medlemmer som så til de grader var med å påvirke den norske rockescenen på 90-tallet. Når vokalist Katja Benneche Osvold, kjent fra legendariske Life…But How To Live It?, fronter et band med så å si et samlet Israelvis under nytt navn, er forventningene store. Castro spiller en herlig miks av nittitalls punk og hardcore med en helt særegen og fordomsfri tilnærming, som låter både frisk og velkjent på samme tid. Låtene holder høy kvalitet og det er utrolig godt å dykke ned i 90-tallsnostagien når den oppleves så revitalisert og relevant som det Castro presterer.

Deres andre album «Infidelity» ble sluppet tidligere år og beskrives som et skinnende polert beist av en skive. Smekkfull av spenstige takter, strømlinjeformet vellyd og klokkeklart framførte sanglinjer som utleverer låtskrivers posisjon og stikker etter de vonde punktene i den selvfornøyde populærkulturen. Et herlig band. Rett og slett.

«Castro overbeviste med sitt debut-album «The River Need», befester nå posisjonen med oppfølgeren. «Infidelity» er et høyaktuelt og definerende rock-album for 2018.»

– Harald Lange, Torggata blad

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no