Kosmik Boogie Tribe spiller rock n’ roll sånn som det skal spilles. Høyt, rufsete og med en god porsjon glimt i øyet! Det er nok ingen som kommer til å påstå at KBT finner opp kruttet, ei heller vi, men det kan virkelig være det samme – god rock er god rock. Dermed basta!

Regnvær stakk av med seieren under årets Rock Mot Rus, og tradisjon tro får de en spillejobb på Buktafestivalen som en del av premiebildet. Rock Mot Rus er en prestisjetung festival og mønstringen har i alle år holdt et ekstremt høyt nivå, og det er med stor stolthet at vi for fjerde år på rad kan presentere årets Rock Mot Rus-vinnere på Buktafestivalen. Rock Mot Rus-juryen kan melde om et sulten og samspilt band, med gode låter og et friskt lydbilde. Gledings!

Rust og Koritsa

Gjennom mange år har Bukta samarbeidet med Ungdommens kulturmønstring. Hvert år får UKM ansvaret for programmer Bukta for alle-programmet på Little Henrik. I år har valget falt på Harstadbandet Rust og det russiske bandet Koritsa.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no