Bukta for alle følger opp med lokal festforestilling fra hovedscenen. To av Tromsøs mest spennende band er klar for å sette stemninga for lørdagsformiddag i Telegrafbukta.

The Modern Times

Bukta elsker The Modern Times! Tromsø elsker The Modern Times! Det er rett og slett umulig å ikke la seg bevege av dette helt unike Tromsøbandet. Knallhard elsk der, altså. I 2017 leverte de en av de beste konsertene i Paradisbukta noensinne og har etablert seg som et av Tromsøs beste liveband. The Modern Times leverer energisk og fengende indierock med klare inspirasjoner fra band som Pavement, Strokes og Pixies. 5-mannsorkesteret har en unik sound med Magnus Volds særegne vokal i front. Fengende melodier som bærer underfundige tekster, originale låtarrangement og en enorm spilleglede gjør bandet til noe av det mest spennende man hører i Norge for tiden. The Modern Times er kjent for sine forrykende liveshow og vi gleder oss til å få dem tilbake.

«Ujålete, vindskeiv, rett-fra-hjertet-rock er hva dette tromsøkollektivet behersker aller best.»
– Dagbladet

Hollow Hearts

Hollow Hearts ble etablert i desember 2016 og har bygget opp store forventninger med de herlige singlene «Into The City» og «Losing Heart». På kort tid har de rukket og gjøre seg bemerket over hele landet gjennom to turnéer og det strålende debutalbumet «Annabelle» som ble sluppet rett før påske. Bandet leverer innovativ og til tider grensesprengende Americana som favner et bredt publikum.

Deres liveopptredener har til nå rørt og engasjert publikum, og konsertene har høstet svært gode kritikker. Dette er musikk som blir utført stilriktig, samtidig som den er uforutsigbar og spennende å lytte på. På relativt kort tid har de utviklet et godt renommé, og gjort seg synlige som et av bandene «å følge med på» i 2018. Historiefortelling står i høysetet når bandet gir ut sitt første album. Tekstene og musikken flettes mesterlig sammen og danner et univers med små glimt inn i Annabelle’s liv. Rundt henne vokser det fram en verden man både kan kjenne seg igjen i og drømme seg bort i. En hel skokk med Bukta-folk var vitne til en fantastisk releasekonsert i storsalen til Kulturhuset forrige helg, så nå kan folk bare glede seg.

«Ny sensasjon fra nord – ta vel imot Hollow Hearts!»

– Erik Valebrokk

Sjekk ut Erik Valebrokks anmeldelse av Hollow Hearts.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no