Tromsøs nyeste festival Kongeparken 2018, braker løs midt i sentrum 1.juni! De inviterer til gatefest med musikk, stemning og digg mat, for hele byen. Så ta med vennegjengen, og alle andre, til årets arrangement!
Dette blir helt Konge!

Program:
Open window
Kryp
A Million Pineapples
The Modern Times
Amanda Delara

cc over 20: 100,-
cc under 20: 50,-

(ingen aldersgrense) Billetter selges i døra og HER.

Vi tror at for å skape gode konsertopplevelser for ungdom, må disse skapes av ungdommen selv. Ved å gi ungdommer ansvar og muligheter til å starte og drive sine egne arrangementer vil man skape større troverdighet og mer relevante, spennende og bærekraftige møteplasser for ungdom.

Arrangørskolen er et initiativ hvor Buktafestivalen bruker sin kunnskap og kompetanse for å tilby lokal ungdom kurs og veiledning i å starte opp, planlegge, arrangere og drive sine egne arrangementer.
I år har arrangørskolen lagt til rette for et arrangør-verksted i samarbeid med Fritid, noe som har resultert i «Kongeparken» en festival i Kongeparken i Tromsø.Formålet med prosjektet er å styrke Buktafestivalens rolle som læringsarena og styrke festivalens målsetting om å ivareta og videreutvikle det nordnorske rockmiljøet. Publikumsutvikling og kompetansebygging har også vært et viktig perspektiv for satsningen.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no