Gjett hvem som skal styre skuta nå!

Gjett hvem som skal styre skuta nå!

Splitter ny styreleder sammen med tre helt ferske styremedlemmer med bakgrunn i alt fra rockemiljøet, helsevesenet, festivalbransjen og næringslivet skal seile Bukta mot nye farvann.

Lørdag 29.september valgte Buktafestivalens generalforsamling nytt styre for perioden 2018/2019.

Marianne Saus ble valgt inn som ny styreleder. Hun jobber for tiden som rådgiver i NHO Arktis og har tidligere hatt vikariat som både festivalsjef og kommunikasjonssjef i Bukta de siste to og et halvt årene.

«Jeg kjenner organisasjonen veldig godt fra innersiden etter å ha jobbet i administrasjonen i til sammen to år. Og jeg har som gjest bare gått glipp av festivalen to ganger og har uten tvil hjartet på rette staden», sier Marianne.

Det ble også valgt inn tre nye medlemmer, Marie Sofie Mikkelsen, Lars Kaupang og Andreas Willumsen.

Marie Sofie Mikkelsen har jobbet med frivilligkoordinering i Bukta siden 2015. Hun spiller i bandet Heave Blood & Die i tillegg til å være manager for LÜT. Lars Kaupang startet som frivillig i Bukta i 2013 og er i dag ansvarlig for backstage. Han jobber til vanlig i helsevesenet og har god erfaring med både praktisk og administrativt arbeid. Andras Willumsen er utdannet siviliøkonom og jobber som daglig leder i familieselskapet Willumsen Eiendom AS. Han er en racer på økonomi og har svart belte i excel i tillegg til å ha lang fartstid innen lyd- og lysbransjen.

 «Det er et bra styre vi har nå, med mye kompetanse og ulike bakgrunner, og jeg gleder meg til å gå i gang med planer for det nye festivalåret sammen med dem», avslutter Marianne.

Stein Windfeldt fratrer etter fire år i lederrollen.

«Mine fem år i Bukta er noe av det morsomste og mest lærerike jeg har vært med på. Så utrolig mange fine og flinke folk! Med Marianne og det nye styret som nå overtar er jeg sikker på at den veldig gode utviklinga vi har hatt de siste årene bare fortsetter!» sier Stein.

Helga Bjørk Thorsteinsdottir takker også for seg etter å ha vært med i Bukta helt siden den spede begynnelse. Helga har hatt mange ulike verv i Bukta og har de siste årene vært en viktig ressurs inn i styrearbeidet.

Vi benytter anledningen til å takke Stein og Helga så mye for den fantastiske jobben de har gjort for og med Buktafestivalen.

Generalforsamlingen til Buktafestivalen består av stab, administrasjon og styre.

 

Nytt styre Buktafestivalen periode 2018/2019

Marianne Saus – styreleder

Sif Vik

Marie Sofie Langeland Mikkelsen

Karl-Petter Simonsen

Rebekka Brox Liabø

Anton Petter Hauan

 

Varamedlemmer:

Lars Kaupang

Andreas Willumsen

 

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no