Ny ansatt i Bukta

Ny ansatt i Bukta

Buktafestivalen har ansatt Emil Winther som prosjektleder for prosjektet frivillighetsprosjektet Samdrift. Emil tiltrådte 1. oktober 2018 og er godt i gang med å skape gode frivilligopplevelser i Troms fylke.

Samdrift jobber med å skape møteplasser og tilrettelegge for erfaringsutveksling mellom festivaler. Vi vil styrke arrangørfeltet gjennom å utvikle de ansvarlige frivillige som har nøkkelrollene i festivalene, og ivareta kompetansen som bygges opp hos de frivillige.

På denne måten bygger vi sterkere organisasjoner. Vi tror på at organisasjoner som har et bevisst forhold til hvordan de jobber med sine frivillige også er gode organisasjoner å være frivillig i. Ved å skape gode frivilligopplevelser dyrker vi også frivilligheten!

Emil har en helt fantastisk energi og en unik kompetanse som vil ha stor positiv effekt, både for Buktafestivalen og for Samdrift. Vi er utrolig stolte av å ha en slik ressurs på plass og er overbevist om at han vil bli en stor styrke og kreativ kraft for det regionale arrangørmiljøet, forteller en entusiastisk festivalsjef Lasse Lauritz Pettersen.

Emil Winther er 30 år gammel og utdannet kaospilot og journalist. Han kommer fra en liten by i Danmark, som heter Tversted i det nordlige Jylland. Emil har lang erfaring som prosjekt- og prosessleder og har vært involvert i mange spennende prosjekter og har også bakgrunn som frivillig, blant annet fra Burning Man i Sør-Afrika. Han har også hatt tilknytning til Tromsø hvor han ledet et prosess-seminar på Tvibit i 2015.

Det er med store glede, at jeg er begynt i jobben som prosjektleder for Samdrift, og jeg er meget interessert i å ha gode, meningsfulle samtaler med alle der ute, som er engasjert i festivalmiljøet i fylket. Jeg ser frem til å bidra til hvordan frivillig- og festivalkulturen skal se ut i fremtiden. Og selvfølgelig hvordan vi kan samarbeide på tvers av organisasjoner og arrangementer, forteller Emil Winther.

Prosjektet Samdrift er finansiert av Troms fylkeskommune.

Vi benytter anledning til å rette en stor takk til tidligere prosjektleder Anja Evensdatter Rasmussen og ønsker henne lykke til i ny jobb hos NRK Troms.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no