Buktasjefen setter kurs mot nye farvann.

Buktasjefen setter kurs mot nye farvann.

Lasse Lauritz Pettersen skal inn i ny stilling fra februar 2019, og forlater derfor Buktafestivalen etter mange år i tjeneste. 

Lasse Lauritz Pettersen har vært involvert i Buktafestivalen i ulike roller i hele 13 år. Han startet som produsent før han i 2013 ble ansatt som festivalsjef. Han har vært en viktig brikke i arbeidet med å ivareta og videreutvikle det nordnorske rockemiljøet og ikke minst det å lage Norges beste rockefestival.

«Lasse har vært en kreativ og god leder som har klart kunsten med å balansere det profesjonelle med det lekne.» sier styreleder Marianne Saus.

Det er en tid for alt og nå forlater han skuta hvor nye utfordringer står for tur.

«Noen av de beste øyeblikkene i mitt liv har vært i forbindelse med jobben i Bukta Det har vært et privilegium å få være med å bygge opp festivalen til det den er i dag,» sier Pettersen.

Fra 1.februar 2019 starter Pettersen i en prosjektstilling som kommunikasjonsrådgiver i Troms Fylkeskommune og byutviklingsprosjektet Tenk Tromsø. Et prosjekt hvor Pettersen ser for seg å fortsette det gode miljøarbeidet for byen.

«Tenk Tromsø er et viktig prosjekt som jeg har stor tro på og som jeg er stolt over å få bli en del av. Vi må gå opp nye veger, slik at byen kan utvikles på en best mulig måte. Det er en stor og spennende mulighet for meg,» avslutter Pettersen.

«Alle vi i Bukta er triste for at Lasse har valgt å forlate skuta. Vi kommer til å savne han. Men vi har forståelse for at han har lyst å tråkke opp nye stier etter mange år i Bukta.» sier Saus.

Snart starter jakten på Pettersens etterfølger.

«Vi går nå i gang med prosessen med å finne en ny festivalsjef og satser på å finne en løsning så raskt som mulig. Det vil vi komme tilbake til», avslutter styreleder Marianne Saus.

 

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no