Norges største og beste rockeband er tilbake på Bukta!

Norges største og beste rockeband er tilbake på Bukta!

Kverlertak er ett av de største norske internasjonale rockesuksessen, og fremstår i 2018 som landets kanskje mest hardtarbeidende rockeband. Nå returnerer de endelig til Bukta 2019!

Helt fra starten har snøballen rullet seg stor i kram snø for Kvelertak. De debuterte i 2010 med sin perfekte miks av metal, punk og hardrock. De blir hyllet av både kritikere og publikum, og står nå oppført med tre spellemannspriser for sine tre album! Kvelertak har turnert konstant verden over, både som headliner, eller med storheter som Metallica, Mastodon, Gojira, High on Fire og Converge, for å nevne noen. De har også varmet opp for Foo Fighters, Iron Maiden og Kiss på store arenakonserter her hjemme. Dave Grohl er selverklært stor fan av bandet og det er jaggu meg vi i Bukta også. I 2018 overtok tidligere Silver-vokalist Ivar Nikolaisen som vokalist og sjefsugle etter Erlen Hjelvik. Overgangen har blitt varmt mottatt i pressen og Nikolaisen har løftet Kvelertak til nye høyder med sin enorme utstråling og scenepersonlighet.

«Et av Norges – om ikke et av verdens beste liveband! De har tidligere levert noen helt sinnsyke konserter i Telegrafbukta og vi venter intet mindre når de nå returner til Bukta 2019. Shit, hvor vi gleder oss» avslutter en kokfornøyd festivalsjef, Lasse Lauritz Pettersen

 

 

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no