Rockepakke klar for Bukta!

Rockepakke klar for Bukta!

Denne tirsdagen kan vi presentere en skikkelig rockepakke til dere! Virkelig, Lucifer, Helldorado og Dunbarrow er klar for Telegrafbukta 18-20.juli. 

«Wow, for en rockepakke vi slipper denne tirsdagen! Her er det virkelig noe for en hver smak. Alt fra Helldorado- spaghettiwestern av beste sort til Virkelig – norsk rocks fremtid! Grisefet heavy doom fra svenske Lucifer og norske Dunbarrow som er som tatt ut ifra en demokassett fra 70-tallet. Ganske kult – rett og slett.» 

«I tillegg kan vi jo at de to siste slippene i både Weezer og Kvelertak har gitt et godt billettsalg og vi må jo minne om at det lønner seg å være tidlig ute. Prisene øker igjen 1.januar. Kanskje et hot julegavetips?» Avslutter en storfornøyd festivalsjef, Lasse Lauritz Pettersen

Virkelig brakdebuterte i 2018 med albumet «Lykke til i livet», med varm mottakelse fra anmelderne og radiokusker. Det unge Bodø-bandet har gitt ut et fantastisk flott album fylt av storbyangst og ungdommelig overmot. Les mer her.

Halleluja! Vi har booket et av de kuleste bandene vi vet om, og de heter Lucifer. Lucifer er kjent for sin tunge 1970-tallsinspirerte hard rock. Fremført på overbevisende måte med en god dose heavy metal og doom rock under frontfigur Johanna Sadonis kraftfulle røst. Les mer her.

Musikken til Helldorado er som en David Lynch-film. Vakker, men samtidig litt skummel. Bandet hevder selv at de ikke ønsker å forholde seg til streite definisjoner — og Helldorado passer vel heller neppe inn i de tradisjonelle musikkdefinisjonsbåsene. Kanskje er det derfor bandmedlemmene selv putter Helldorado i den velkjente «indie-rock-western-punk-surf-båsen». Det kan man lett like og bli glad i. Vi elsker Helldorado! Les mer her.

Du trodde de kom fra statene- men så feil kan man altså ta. Dunbarrow fra Haugesund i Norge har definitivt lagt sin elsk på de beste godsaker fra 70-tallet og det blir vel sjeldent feil. Den høyt akklamerte sisteplata «Dunbarrow II» gir deg assosiasjoner til gamle demoopptak på kassett – godteri for øret – rett og slett. Les mer her.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no