Klar for fest i Telegrafbukta?

Klar for fest i Telegrafbukta?

Bare å ta på partybootsene- for nå blir det fest! To av Norges fremste rockeband The Dogs og Kosmik Boogie Tribe er nemlig begge klar for å filleriste Telegrafbukta til sommeren!  

Så utrolig kult å få signert disse to til Bukta 2019. The Dogs gav nylig ut en fulltreffer av ei skive som har gått på heavy rotasjon hos oss alle. KBT leverte så til de grader under fjorårets Bukta og var faktisk det første bandet vi booka til årets festival. Det sier litt. Fikk det bekrefta atter en gang da vi så de live på Blårock rett før jul. Dette blir gøy! sier en kokfornøyd kommunikasjonssjef, Kristine Marie Børresen

The Dogs

The Dogs slutter ikke å bjeffe med det første – og det skal vi være så sykt glad for! For ikke bare er de et av Norges mest hardtarbeidende og produktive band- men de fortsetter stadig å levere varene- både live og på plate. Oppskriften er gjenkjennbar, noe The Dogs selv proklamerer høyt. Men det velfungerende rockeuniverset blir bare bedre og bedre, og biter hardere og hardere fra seg. En aggressiv og catchy garasjerock med hissig vokal, heftige orgler, tvillinggitarer og hardtslående rytmeseksjon. SÅ. FANTASTISK. KULT!

The Dogs kan skilte med fjorårets mestselgende album (på vinyl) og har akkurat gitt ut deres syvende (!) fullengder som allerede nå har begynt å hanke inn meget gode kritikker fra nær og fjern. Vi sier det bare. Denne konserten vil du ikke gå glipp av!

The Dogs spiller på Telegrafbukta-scene, lørdag 20.juli 2019

Kosmik Boogie Tribe

Har du lyst å dra på fest? Kosmik Boogie Tribe inviterer!  Det er nemlig AKKURAT slik god rock låte. Rått og uprentesiøst – rett fra levra og med en god dose glimt i øyet. Et realt spark i balleregionen til all musikk som på død og liv skal være seriøs og tidsriktig. Punkrockboogie på sitt beste! Og vi digger det!

KBT gav i fjor ut albumet «We’re Not Here To Fuck Spiders» som mottok superlativer i bøtter og spann. Når de i tillegg rocka fletta av samtlige under konserten på Little Henrik i fjor, lå vi ikke på latsiden på å få de signert til Bukta 2019.  Værsågod og takk skal du ha sier vi bare.

Kosmik Boogie Tribe spiller på Paradisbukta -scene, fredag 19.juli 2019

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no