Tøft og dansbart i Bukta!

Tøft og dansbart i Bukta!

En god dose rock på onsdagsmorgen blir vel sjeldent feil? Vi kan i dag avsløre at EBBOT LUNDBERG & THE INDIGO CHILDREN returnerer til Tromsø og denne gangen spiller de selvsagt i Telegrafbukta. I tillegg har vi fått ditt nye favorittband, den herlige garasje-duo-sensasjonen THE COURETTES på kroken. Og bare gjett om de kommer til å sette fyr på Little Henrik til sommeren.  

Dette er kanskje to av mine personlige favoritter så langt på årets Bukta-program, sier en smilende kommunikasjonssjef, Kristine Marie Børresen

Ebbot Lundberg & The Indigo Children

Den virkelige kongen av Sverige, Ebbot Lundberg og hans Indigo Children kommer tilbake til Bukta, og denne gangen spiller de i Telegrafbukta. Mannen bak Union Carbide Production og The Soundtrack of Our Lives – som er to av de viktigste og mest innflytelsesrike bandene i Skandirockens historie. Og soloprosjektet med The Indigo Children er heller intet mindre enn «skitbra» som de sier i Sverige. De gav i 2016 ut albumet «For The Ages To Come», et album som hinter mer mot 60-talls psykedelia og stonerrock enn hva Lundberg tidligere har levert. Den fikk i tillegg veldig gode skussmål, en klar indikasjon på at rockekongen enda holder koken. Og sammen med dyktige The Indigo Children blir det riktig så vitalt og kult.  Dette blir bra!

Har vært fan av både Union Carbide og TSOOL siden jeg var i tenårene, og soloplata til Ebbot skjøl er tøff som bare det! De spilte på Bukta-nach for to år siden og i følge de oppmøtet var det årets beste konsert. Så det blir jo ekstra kult å se de i Bukta og på Telegrafbukta-scene i år, fortsetter Børresen

The Courettes

The Courettes ER ditt nye favorittband! Det kuleste paret i gata. Den beste garasje-duo sensasjonen. En rockemaskin som sparker historien fremover ved å blåse liv i det beste 60-tallet hadde å by på. Fuzzy garage, soulballader og girl groups, i det hele tatt ekstremt gjennomført og skikkelig, skikkelig kult. Med nikk til alt fra The Sonics, The Ronettes og The Shangri-Las, men også nyere ting som Thee Milkshakes og The White Stripes. Bare gode referanser der med andre ord.  Er bare å gjøre deg klar for twisting, shaking og generell dansbar stemning på Little Henrik denne torsdagen. Det kommer til å bli stappings! Du er herved advart.

The Courettes er en av årets nyoppdagelser –og shit som det svinger! Rett opp min gate, og tipper det er flere som blir å digge det her. Det blir garantert «hippy hippy shake» på Little Henrik denne torsdagen, så kjenn din besøkelsestid, avslutter Børresen

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no