Bukta søker ny festivalsjef!

Bukta søker ny festivalsjef!

Det ble før jul kjent at Lasse Lauritz Pettersen takker av som festivalsjef, og vi kan nå fortelle at Robert Dyrnes legger inn årene som bookingsjef.  Det er en tid for alt og nå søker Bukta etter en festivalsjef som skal styre festivalen mot fremtiden.

Vi ser etter en kreativ, entusiastisk og kunnskapsrik person som kan være med å utvikle festivalen videre. Festivalsjefen vil være Buktas ansikt utad, ha ansvar for den daglige driften og det øverste ansvaret for festivalens bookingarbeid. Les mer om stillingen her.

Vi har allerede sondert terrenget og vet at det finnes mange gode kandidater der ute.  Vi er en organisasjon i endring og her ser vi bare muligheter.  Vi er helt sikre på at den tiden vi nå går inn kun vil høste frukter og tilføre ny og frisk energi inn i festivalen, sier styreleder Marianne Saus.

Bukta har siden slutten av 2018 jobbet med en omorganisering av administrasjonen og har fra 1. februar valgt å konstituere produsent Egil Bye Damsgård som festivalsjef. Han vil styre sjarken videre inntil en permanent løsning er på plass.

Vi har stor tro på at Egil vil bære fanen stødig. Han har vært i vikariat for festivalsjef tidligere og har lang fartstid og god kunnskap om den daglige driften, fortsetter Saus.

I tillegg har festivalen en enormt kunnskapsrik og stabil stab, styre og administrasjon som skal fortsette å jobbe for å skape fantastiske opplevelser i Telegrafbukta.

Tro tjeneste

Robert Dyrnes har takket for seg etter mange år i festivalen. Han skal booke ferdig programmet for Bukta 2019 før han gir stafettpinnen videre og nye utfordringer venter. Robert var med å starte festivalen i 2004. Han jobbet først som festivalsjef før han senere gikk inn i rollen som bookingsjef. Robert har en enorm kunnskap om bransjen og kjennskap til hva som rører seg i rockeverden både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. En kreativ, ryddig og ikke minst høyt respektert kulturprofil som har satt sitt merke på Buktas profil.

Jeg ønsker å takke for at jeg har fått lov til å være med å bygge Bukta i 15 år. Fantastisk at vi har klart å få verdens beste rockeband til Tromsø og Bukta. Veldig gøy! Alt har en slutt og Bukta-eventyret har vært ei utrolig reise å få være med på. Nå er det på tide å slippe nye og unge krefter til. Takk for meg, sier Dyrnes.

Lasse har vært med i Bukta siden 2006, først som produsent og senere som festivalsjef. Lasse har hatt mye å si for profesjonaliseringen av festivalen og har bidratt inn til at festivalen har et sterkt, stødig og stabilt fundament som setter standarden for en lovende fremtid.  I tillegg har han i alle år vært svært tett på bransjen – både som musiker og støtteapparat og innehar en enorm kunnskap om alle ledd i bransjen.

Noen av de beste øyeblikkene i mitt liv har vært i forbindelse med jobben i Bukta Det har vært et privilegium å få være med å bygge opp festivalen til det den er i dag, sier Pettersen

Nå rigger Buktafestivalen seg for fremtiden.

Bukta ønsker å takke Lasse og Robert for lang og tro tjeneste. Begge har vært ekstremt viktig for Bukta og har vært vesentlig i utviklingen av festivalen. To personligheter som begge på hver sin måte har vært sentral i kulturlivet lokalt, men også nasjonalt.

Vi kommer selvsagt til å savne Lasse og Robert, ingen tvil om det. De er to sterke personligheter, ikke bare i Bukta, men i hele den regionale og nasjonale musikk- og festivalbransjen. Vi ser tilbake på gode år – og samtidig frem til nytt blod og nye muligheter for Bukta. Vi har stor tro på fremtiden og at vi kommer frem til en løsning som skal styre festivalen trygt videre i de neste 15 årene – og enda lengere, avslutter Saus.

Søk på stillingen her eller tips noen du kjenner.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no