En god festivalopplevelse forlenger livet

En god festivalopplevelse forlenger livet

Du tenkte deg kanskje ikke om der. Litt kjapp i avtrekkeren, kanskje? Hoppet på det første og beste. Trodde du gjorde en god deal? Men frykt ikke! Som en kjent norsk rockemusiker sa en gang: «Alt kan kanselleres.»

Det er ingen ting galt med å dra på ferie. Mange tusen mennesker drar på ferie hvert år, uten å ta nevneverdig skade av det. Graden av tilfredshet derimot, er meget variabel. Mange ender opp med skjegget i den berømte postkassa. Mange prioriterer feil. Mange blir også solbrent, eller rett og slett utbrent. Noen blir også utsatt for tyveri. Andre blir syke. Ferie er ingen enkel sak. Men frykt ikke. Feil kan skje den beste av oss. Det som er viktig derimot, er å innse at man har gjort en feil – og gjøre noe med det.

Alle vet at en god festivalopplevelse forlenger livet. Ingen opplevelse er mer unik og spesiell enn den du får i Telegrafbukta i Tromsø. Nærmere bestemt på Buktafestivalen. Her får du solide doser med rock, øl og sjømat – midt i juli. Du trenger ikke mer.

Så hvis du skal på ferie. Sørg for at du legger ferien før, eller etter 18.-20. juli. Da må du nemlig snaske deg på Buktafestivalen. Hvis du har bommet på tidspunktet, så må du kansellere. Sporenstreks.

Vi skal i hvert fall på Bukta!

Kjøp billetten din her. 

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no