Tre nye navn!

Tre nye navn!

Tre nye band er i dag klare for Bukta 2019. Attan (no), Slaves (uk) og italienske The Peawees kommer til Telegrafbukta til sommeren.

Det er viktig for oss å ha en god bredde i programmet vårt. Vi ønsker oss en fin balanse mellom det som mange kjenner til og de bandene som vi vet kommer til å overraske. Det aller viktigste for oss er å booke band som vi vet leverer varene live. Og i dag kan vi presentere en rockepakke som kommer til å svinge – og potensielt filleriste litt også. Det må til! Her er det helt klar noe for en hver smak, sier kommunikasjonssjef, Kristine Marie Børresen

Slaves

De britiske punkerne i Slaves har virkelig vind i seilene om dagen og det er ikke så rart. For denne duoen byr virkelig på seg selv. Rett i fra hjertet-punk bestående av en trommis som roper tirade på tirade og en über kul gitarist som lirer av seg de feteste blues/garasjepunk riffene du kan tenke deg. Toppet med en solid dose god humor er dette både spennende, catchy og veldig i vinden.  Bandet gav i fjor ut plata “The Acts of Fear and Love” og med tre bra plater på kun tre år kan man definitivt si at disse to vet å lage kul musikk. Samtidig kan man trekke paralleller til band som Viagra Boys, Idles og Shame (som spilte på Bukta i fjor) som alle er en del av den nye punkvinden vi ser litt av om dagen. Og vi digger det! Og det tror vi du også blir å gjøre!

Utrolig kult å ha sikret oss Slaves til Bukta i år. Tror det kommer til å bli en snakkis, sier Børresen

Attan

Gjør dere klar for en real dose filleristing- for det må nemlig også til når man er på festival. Jordas undergang – eller kanskje så nært som du kommer hvert fall. Attan gav i fjor ut albumet “The End”, ei plate som i stor grad tar for seg den mørke siden av det moderne livet. De sier selv de er lyden av menneskeheten som suger margen ut av sine egne bein. Spot on! Dette er nemlig blytungt, beinhardt og skikkelig blodtøft. Hardcore/metal med heftige primalskrik og kraftige brøl kombinert med et meget tight og potent band. Skikkelig solide saker altså, og virkelig verdt å sjekke ut!

Attan er definitivt noe metal og hardcore-fansen burde få med seg under årets Bukta, fortsetter Børresen

The Peawees

Elektrisk rock’n’roll straka vegen fra Italia! Og tro våre ord! Dette er definitivt en konsert du ikke burde gå glipp av.  Superfengende, sjelfull og gøy rock med elementer fra alt fra punk, rock’n’roll, garasjerock, soul og r&b. Den perfekte miksen! The Peawees har delt scene med alt fra The Detroit Cobras, The Sonics, Radio Birdman. Med andre ord; helt på høyde med det beste innen sjangeren. Deres siste album «Moving The Target» er så langt den beste i rekken og viser et band som er mer vitalt enn aldri før. Dette blir bra!

Tror det skal bli litt vanskelig å stå i ro på denne konserten! The Peawees svinger skikkelig! Ellers er vi godt i gang med annonsering av programmet for 2019, men har enda en del på lur. Det er bare å følge med fremover. I tillegg kan vi nevne at festivalpassene øker i pris 1.mars, så her er det egentlig ingenting å vente på, avslutter Børresen

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no