Bob Hund tilbake til Bukta!

Bob Hund tilbake til Bukta!

Ti år siden sist, og sannelig på tide! Og gjett om vi gleder oss til Bob Hund på Bukta! Bandet sprudler rett og slett over av kreativitet og har en helt unik evne til å hele tiden utfordre seg selv. Med sitt eiendommelige indierock-preget låtunivers og tidløse hits som «Nu Är det Väl Revolution På Gång?», «Tralala Lilla Molntuss, Kom Hit Ska Du Få En Puss og «Tinnitus I Hjärtet» har de virkelig satt sine spor i Skandinavia.  Og hundene har mer å by på. De er i disse dager klar med rykende ferske singel og splitter nytt album allerede i mai.

Vokalist Thomas Öberg burde kunne sies å være en av Skandinavias definitivt mest utagerende vokalister og bandet er full av eksperimentelle krumspring, lek og moro.  Seks individer som ikke passer inn men som passer perfekt sammen, som de så fint sier selv. Bob Hund er en fest og en sann fryd for øyet, og det er det som gjør Bob Hund så unik og spennende. Magisk, uforglemmelig og veldig kult!

Bob Hund spiller på Telegrafbukta-scene fredag 19.juli 2019.

«Guri malla som vi gleder oss til å få Bob Hund tilbake til Bukta i år! De leverte et forrykende show sist og vi er klar for å se hva slags sprell de finner på denne gangen. Om ikke tinnitus i hjertet, så blir det i hvert fall helt hjerteskjærende rett i Telegrafbukta denne sommeren.» Kommunikasjonssjef, Kristine Marie Børresen

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no