Legendariske Ricochets kommer tilbake!

Legendariske Ricochets kommer tilbake!

Whoaaaa, hæh! Ricochets til Bukta? Altså- er ikke dette den beste nyheten eller?  

Verdens beste, elskede og sagnomsuste Ricochets er tilbake etter ti år vekk fra rampelyset. Deres andrealbum «The Ghost of Our Love» er å regne som en klassiker rockehistorien her til lands og førsteplata «Slo-Mo-Suicide» er en av Norges definitivt sterkeste rockedebuter. Katalogen er en eneste stor godtepose som vi alle nå er så heldige å skulle få kose oss med i Telegrafbukta til sommeren.  

«Deres albumtrilogi er noe av det mest tidløst bunnsolide som er laget av rock i Norden, og de kommer til å stå seg så lenge folk hører på rock. Men vi må heller ikke glemme at dette først og fremst var et liveband. De var så bra live at det tenderte til å være ubegripelig.» - Egon Holstad i Feedback

 Vokalist, Trond Andreassen synger med en passion, innlevelse og ektefølt intensitet om alt fra indre demoner, kjærlighetsrelaterte problemer og psykologisk oppløsning. Og med et supertight band i ryggen er full av lekre detaljer som krydrer lydbildet på helt perfekt vis. Medlemmene har i nyere tid spilt i band som My Midnight Creeps, Madrugada, Tommy Tokyo & Starving for My Gravy og så klart Navigators – hvor Trond Andreassen stod sentralt.  Ikke noe å kimse av det, nei.  

«Dæven, Ricochets tilbake i Telegrafbukta. Endelig!!! Jeg har spilt i hjel noen kopi av «The Ghost of Our Love» opp igjennom årene. Den plata er nok på topp 10 av mine favoritter, EVER. Dette kommer til å bli så utrolig kult.» sier en kokfornøyd kommunikasjonssjef, Kristine Marie Børresen

Ricochets skal spille i Telegrafbukta lørdag 20.juli 2019 

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no