Sjekk ut denne podcasten!

Sjekk ut denne podcasten!

Bukta lanserer podcasten «Samdrift Samtale» – en levende podcast med mennesker fra kulturlivet i Troms. Temaer som samisk kultur, minoritetskulturer, ledelse, indre styrke og motivasjon er sentrale temaer reflekteres over i denne spennende og nyskapende podcasten fra Tromsø.

Samdrift Samtale er en podcast produsert av Buktas prosjekt Samdrift som er et ressurssenter for kulturell frivillighet i Troms. I Samdrift Samtale skapes det rom for gode, meningsfulle samtaler og debatter med spennende mennesker fra kulturlivet i Troms. Prosjektleder Emil Winther fasiliteter for åpne samtaler med ingen eller få tidsbegrensinger.

«Målet er å ha dype, meningsfulle samtaler hvor praten starter rundt et bestemt tema og la seg bevege i den retningen som føles naturlig underveis», sier Emil Winther

Foreløpig er det fire episoder tilgjengelig hvor vi blir introdusert for Gjøa Orheim fra Insomnia, Sandra Márjá West fra Riddu Riddu, filmskaper, Eilif Bremer Landsend og Egil Bye Damsgård

«Vi har snakket om tema som indre styrke, barndom, samisk kultur, minoritetskulturer, personlighetstyper, ledelse, verdi i verden – smått og stort og virkelig spennende både for meg som intervjuer, men også for dere som har lyst å lytte», smiler en begeistret Winther.

Den løse strukturen står i kontrast til normale og meget strukturerte intervju i radioen. Det er en ny trend innenfor podcast-verden. Det åpner for å skape en dybde og autensitet i samtalen.

«Vi tror at lytterne vil ha stor glede av å få et personlig innblikk i kulturskaperne i Troms. Og nettopp dette åpne formatet vil skille seg ut fra andre mediers stil», avslutter Winther.

Samdrift Samtale er som podcast et viktig ledd i Samdrifts grunnleggende formål som er å styrke den kollektive selvtilliten i Troms sitt kulturliv. Et ønske om å skjerpe interessen for frivillighet og engasjement innenfor kultursektoren. Økt delekultur, gjennomsiktighet og klarhet rundt kulturaktører i kulturlivet. I det hele tatt belyse viktigheten og verdien av kulturlivet i Troms.

Tekniker for Samdrift Samtale er Runar Martin Mikalsen fra Tromsø.

Det ligger fire episoder tilgjengelig på Itunes Podcast og Spotity.

Hør på Apples podcast HER.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no