Spidergawd klare for Bukta!

Spidergawd klare for Bukta!

Alle dine favorittband i ett!

Det er med stor glede at vi i dag kan avsløre at SPIDERGAWD er klar Bukta 2019! Sisteplata har fått haugevis på femmere og beviser igjen at dette virkelig er landets fremste rockeband om dagen!

En ting er hundre prosent sikkert: Bukta elsker Spidergawd! Hvorfor gjør vi det? Vel, vi snakker her om ett av Norges beste og mest produktive liveband. Som siden det herrens år 2013 har skapt et firehodet rockemonster som har sluppet intet mindre enn fem formidable og kritikerroste album.Sylskarpe detaljer, faglig tyngde og en åpenbar lidenskap for faget gjør at Spidergawd leverer varene fra den øverste hylla. Og erklæres herved som et av de ypperste rockeband vi har her til lands.

Det stødige godstoget fra Trondheim ga nylig ut deres femte album til helt strålende kritikker fra et samlet pressekorps i både inn- og utland. Og det er ikke nødvendigvis så rart, for her kan man skilte med medlemmer fra genierklærte Motorpsycho, International Tussler Society og Moving Oos for å nevne noen. Spidergawd stikker nesa innom alt fra 70-talls rock, blues, britisk metal og klassisk rock og er både groovy, energisk, melodiøst og hardt. Til tross for de helt åpenbare nikkene mot band som blant annet Mötorhead, Pentagram, Queens of The Stone age og Alice Cooper føles Spidergawd både tidløst, gjenkjennbart og helt særegent. Fullstendig altoppslukende, rett og slett!

TIPS! Hør låta «All and Everything» fra nyskiva. Om du ikke er solgt da, så vet ikke vi!

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no