Bukta for alle er spikret!

Bukta for alle er spikret!

Buktafestivalens gratisarrangement “Bukta for alle” lørdag 20.juli er komplett

Lørdag 20.juli er det duket for «Bukta for alle» i Telegrafbukta. Arrangementet er gratis og rusfritt og alle som ønsker er hjertelig velkommen for å få seg en smakebit av Bukta.

Her får man en gylden anledning til å delta på Bukta uten å ha festivalpass. Man oppleve herlig musikk i fra alle scenene sammen med hele familien og/eller gode venner. I tillegg har man også mulighet til å smake på deilig festivalmat og samtidig oppleve en stor del av det Buktafestivalen dreier seg om – nemlig sjømat og rock i Telegrafbukta. Arrangementet er rusfritt.

 

BUKTA FOR ALLE

Dørene åpner 11.00

Telegrabukta-scene 

12.30 The Northern Belle
13.45 Erlend Ropstad

Paradisbukta-scene

12.00 Not My Time To Die
13.15 Ringo Moon

Little Henrik

12.00 Open Window
13.15 Kryp

  • Vi er skikkelig fornøyd med sammensetningen av programmet til Bukta for alle i år. Her er det virkelig noe for alle! Det ligger an til en skikkelig trivelig lørdag for både store og små i Bukta denne lørdagen, sier kunstnerisk leder, Kristine Marie Børresen

The Northern Belle

Hva er vel egentlig bedre enn herlig americana, sol og deilig varme i lufta (lov å håpe!) i idylliske Telegrafbukta en herlig lørdags formiddag i juli? Ingenting egentlig. The Northern Belle blir helt perfekt! Les mer HER.

Erlend Ropstad

Erlend Ropstad gav tidligere i år ut den helt fantastiske plata “Brenn siste brevet” som ligger an til å bli en av årets absolutte høydepunkt når vi senere skal oppsummere plateåret 2019.  En sann ordsmed som synger og skriver så ektefølt om temaer vi lett kan relatere oss til. Les mer HER.

Gleder meg veldig til både The Northern Belle og Erlend Ropstad på Telegrafbukta-scene. To forskjellige band som begge har gitt ut to skikkelige flotte plater som har blitt spilt mye på Bukta-kontoret den siste tiden, fortsetter Børresen

Not My Time To Die

Not My Time To Die fra Kjøllefjord/Alta blåste oss av banen på årets Bukta Battle med sin energiske rock og elleville energi. Les mer HER.

Ringo Moon

Det er umulig å ikke bli revet med av Ringo Moon! Les mer HER

I tillegg har vi to meget lovende vinnere av årets Bukta Battle. En rockemønstring hvor vi ser etter unge rockeband fra hele regionen. Både Not My Time To Die og Ringo Moon imponerte stort, sier Børresen

Kryp

Strake veien fra Tromsøs kalde undergunn kom Kryp og stod frem som årets soleklare vinnere av Rock mot Rus 2019. Les mer HER

Jeg elsker Kryp! Hadde låta “Nazi-helvete” på hjernen under hele Bukta i fjor. Kan du tenke deg – våkne til den strofen hver morgen? Snakk om å ha hjernen på høygir – samtidig – snakk om å lage ei så jævla kul låt? Digger dem, sier Børresen.

Open Window

Open Window er et rimelig fersk band på Tromsøs musikkscene. Les mer HER

Open Window har jeg sett et par ganger nå. Både på Musikkfest, men også når de varmet opp for Late Great på Verkstedet nå nylig. Gøy å se de igjen, og gleder meg veldig til å se hva mer som kommer på den fronten, avslutter Børresen

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no