Rockehelg i Tromsø!

Rockehelg i Tromsø!

Vitalt rockemiljø blant ungdommen i Troms. Det lover godt for fremtiden!

Hele åtte unge band fra Troms har nemlig meldt seg på den lokale delfinalen i Bukta Battle på Storgata Camping på fredag. Og med finalen allerede på lørdag er det duket for en skikkelig rockefest i Tromsø denne helga.

Det er gøy å se at det er så mange nye, unge rockeband som har meldt seg på Bukta Battle. VI gleder oss til å se hva de har å by på og ikke minst hva som rører seg i undergrunnen blant ungdommen her i regionen vår, sier prosjektleder Isak Harbitz

Dead Thoughts, Peg & Awl, Ringo Moon, Desert State of Mind, Nothing Blue, Open Window, Bombad General og Good Guess skal alle konkurrere om to finaleplasser i Bukta Battle. To vinnere i finalen vinner spillejobb på Bukta for alle, stipend på 10 000 kroner fra Ishavskraft, studiotid, musikkvideo og ubegrenset antall timer rådgivning fra Kofor/Bukta.

Premiebildet kan jo være med å gi den kickstarten mange trenger for å komme i gang som band. Det å få vist seg frem foran et publikum og også produsert innhold har stor verdi, fortsetter Harbitz

Men det finnes selvsagt håp for de som ikke vinner konkurransen også.

For det første så er det jo en flott arena å vise seg frem på. Band som imponerer vil absolutt bli lagt merke til i etterkant av en slik konkurranse. Heave Blood & Die deltok på Bukta Battle uten å vinne. Og se på de nå, skal spille på Roskilde og greier, avslutter Harbitz

Og på lørdag går finalen av stabelen. Finnmarks-bandene Not My Time To Die og Féleth har gått videre fra delfinale i Alta og skal begge konkurrere om å seier i Bukta Battle. Sammen med de to vinnerne fra fredagens delfinale blir det spennende å se hvem som stikker av med seieren denne lørdagen.

BUKTA BATTLE er et samarbeid mellom Buktafestivalen, Ishavskraft, Fritid, Kofor og Tvibit og arrangeres i år som en del av LYST. Lyst er et kulturarrangement som huser flere ungdomsarrangementer som Bukta Battle, UKM og konserter med lokale og nasjonale artister rettet mot ungdom.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no