Bukta-nach er spikret

Bukta-nach er spikret

Festen er ikke over!

Etter siste riff har blitt spilt i Telegrafbukta fortsetter festivalopplevelsen på byen. Suksessen med nachspiel i kafeen på Hålogaland Teater gjentas og det vil bli konsert hver kveld etter siste konsert, både torsdag, fredag og lørdag. Shuttlebussene fra Bukta stopper like i nærheten av HT, så det er bare å hoppe av og få med seg mer av Bukta!

På torsdagen kan vi oppleve de universelle punkeheltene Rumblin Retards og de fremadstormende rockerne i Blomst!

– Vi digger plata Blomst gav ut tidligere i år, og vi tror at komboen med Rumblin Retards kommer til å ta skikkelig av denne torsdagskvelden, sier booker, Isak Harbitz

På fredag er det duket for Kosmik Boogie Tribe sitt alter ego; Crow Killers og det sagnomsuste bandet Nikkeby Lufthavn.

– Det er ikke ofte man får sjansen til å se Nikkeby, så her må man bare slå til. De er jo legendariske og leverer alltid varene! I tillegg er det gøy at gjengen i Kosmik Boogie Tribe hadde lyst til å gjøre Crow Killers. Alltid klar for litt frekke punkecovers, er vi ikke?, fortsetter han.

På lørdag får vi et gjensyn med det lokale psychrockbandet Sunshine Reverberation og italienske The Peawees.

– The Peawees kommer til å TA.AV. Superfengende og elektrisk rock’n’roll fra Italia. I tillegg til våre lokale Sunshine Reverberation som vi bare aldri får nok av. For en kveld det blir, avslutter Harbitz

Billetter per dag:

Med armbånd 150,-
Uten armbånd 200,- 

Billetter til hvert arrangement kan kjøpes her.

PROGRAM – «BUKTA-NACH»

Torsdag 18.juli

Rumblin Retards – blåser oss alltid rett i bakken med sin harde og überkule punkrock. Gjengen består av travere fra byens musikkmiljø og livsopplevelsen er alltid en fryd for både øyne og ører.

Blomst – full av energi og med sin store dose garasjepunk er dette et av Norges mest lovende rockeband om dagen. Med dønn ærlige tekster på norsk fremført av en av Norges beste rockevokalister kan dette ikke bli annet enn dritbra! Fremtiden av norsk rock er i de beste hender.

Fredag 19.juli

Crow Killers – Kosmik Boogie Tribes alter-ego. De gir seg rett og slett ikke etter konserten sin i Telegrafbukta og kommer til Bukta-nach for å diske opp med frekke punkcovers til vår alles glede.

Nikkeby Lufthavn – som legender å regne og kanskje et av de viktigste punkbandene som noensinne har karret seg opp på en scene i Nord-Norge. Bandet har alltid vakt oppsikt med sitt originale sound og sine vilt fengende melodier, og ikke minst for sin sedvanlige evne til å blande pur galskap, rock og fest og moro.

Lørdag 20.juli

Sunshine Reverberation – et band vi digger! Fantastisk garasjepunk sterkt påvirket av psychedelia og krautrock. Og med ny plate i bagasjen blir det skikkelig haraball. Et sjeldent bra liveband som har bemerket seg stort innenfor sin sjanger langt utenfor landegrensene.

The Peawees – elektrisk rock’n’roll straka vegen fra Italia. Og tro våre ord! Dette er definitivt en konsert du ikke burde gå glipp av. Superfengende, sjelfull og gøy rock med elementer fra alt fra punk, rock’n’roll, garasjerock, soul og r&b. Den perfekte miksen!

Hele Buktaprogrammet kan du se her.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no