Kritikerfavoritter til Bukta

Kritikerfavoritter til Bukta

Siste band på programmet er klart, og med det er sommerens festival i Telegrafbukta 18-20. juli helt komplett.

– Iceage er et av Skandinavias, om ikke Europas mest spennende rockeband akkurat nå og omtales som det mest grensesprengende og kompromissløse danske rockebandet i nyere tid, sier booker, Isak Harbitz.

København-kvartetten er kjent for sine eksplosive konserter, og beveger seg i landskapet rundt alt fra Nick Cave til The Gun Club og har bemerket seg internasjonalt med sin varierte og innovative låtkatalog. I fjor slapp de sitt fjerde album «Beyondless» som har blitt unisont hyllet av et internasjonalt pressekorps, og selveste Iggy Pop omtaler bandet som  «The only current punk band I can think of that sounds really dangerous».

– Det er mange som naturlig nok kommer for de kjente navnene, men når Bukta er ferdig, er det ofte nyoppdagelsene som er de nye favorittene. Dagens aller siste slipp, danske Iceage, er akkurat et slikt band.

Les mer om Iceage her.

«Mørkt, farlig og vanedannende» – TERNINGKAST 5 – Egon Holstad/ iTromsø
Les iTromsøs anmeldese av albumet.

Dagsbilletter og festivalpass kan kjøpes via Ticketmaster.

Se hele programmet her!

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no