Programmet er klart!

Programmet er klart!

Med Iceage som siste slipp er programmet komplett, og 18-20.juli er det duket for rock, øl og sjømat i Telegrafbukta.

Buktafestivalen 2019 er ferdigspikret og man kan nå se den endelige oversikten over hvordan årets festival i Telegrafbukta blir. En god blanding mellom internasjonalt, nasjonalt og lokalt i både stor og liten skala er å finne blant artistene.

– Vi er veldig fornøyd med årets program. Tenk dere da, Weezer og Franz Ferdinand i Bukta, sier kunstnerisk leder, Kristine Marie Børresen.

Se hele programmet med klokkeslett her.

Lokalt fokus

Lokale band utgjør en stor andel av Bukta-programmet, noe som alltid har vært et fokus for festivalen.

– I år er det faktisk omtrent 40% som har tilhørighet til Nord-Norge, noe vi synes er utrolig kult. En god blanding av etablerte band, band som er på tur opp og fram og unge nyetableringer. Det gjør oss veldig glad at vi har et så vitalt miljø her i nord, fortsetter hun.

Andre litt ekstraordinære konserter vil også være å finne på årets lineup. Kråkesølv har 10-års jubileum og skal spille «Trådnøsting» i sin helhet. deLillos vil gjøre halve settet som en hyllest til deres legendariske låtskriver Lars Beckstrøm og halve settet med hits fra hele karrieren. I tillegg kommer Ricochets tilbake.

– Herregud, Ricochets. Et av Norges beste band. Det kommer til å bli helt fantastisk. Jeg gleder meg som en liten unge til akkurat det, sier hun.

Spennende navn på programmet

Det er flere spennende og kanskje litt ukjente navn for mange som skal spille i år. Det å kunne presentere band som ikke alle har hørt om er en viktig del av opplevelsen på Bukta.

– Det er mange som naturlig nok kommer for de kjente navnene, men når Bukta er ferdig, er det ofte nyoppdagelsene som er de nye favorittene. Det er gøy synes vi!

Billetter

Festivalpass og dagsbilletter kan kjøpes via Ticketmaster.

  • Festivalpass: 1899,- (+ bill.avg).
  • Dagsbillett 899,- (+ bill.avg).

Festivalens nachspiel «Bukta i byen VT på HT» og hvilke band som skal spille der vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

Ønsker frivillige

Vil du bli frivillig? De frivillige er «motoren» i festivalen, og helt uvurderlige for å kunne gjennomføre et så stort arrangement som Buktafestivalen, og du får blant annet gratis festivalarmbånd som gir adgang til festivalområdet for alle tre dager. Les mer om de ulike rollene og registrer deg her.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no