Sikre deg albumet!

Sikre deg albumet!

Nå kan du forhåndsbestille The Northern Lies sitt aller siste album Backroads & B-sides.

Bukta ønsket å bidra til at The Northern Lies skulle få gitt ut noe av sitt uutgitte materiale. Sammen med SNN Samfunnsløftet og Lunheim Grammofon ser prosjektet nå dagens lys. Du kan forhåndsbestille det HER allerede nå. For hvert solgte eksemplar vil 50 kroner doneres til Den Norske Kreftforening.

Du kan også sikre deg flere godsaker fra bandets katalog, både tidligere utgivelser og diverse merch. Hvis du velger å kjøpe en av pakkene, vil 50 kroner pr ekstra vare (T-skjorte, LP, CD, handlenett) også gis til dette formålet.

The Northern Lies var et fremadstormende band på den norske americana-scenen på midten av tiåret. Bandet ga ut to kritikerroste album Midnight Medicine og White Desert Blues hvor de mottok fantastiske tilbakemeldinger.

Dagbladet skrev

“Countryrock i de beste tradisjoner (…) slående tekster, sugende melodier, sanger som lener seg vakkert mot sin egen melankoli”.

Det ble etterhvert klart at vokalist og hovedlåtskriver Henry Johnsen led av en alvorlig type kreft i leveren. Sykdommen viste seg etter hvert å ikke kunne behandles, og 30. november 2016 gikk Henry bort, 33 år gammel.

Før den tid rakk bandet å spille inn fire nye låter, som skulle bli starten på The Northern Lies-album nummer tre. Disse låtene gis nå ut, sammen med en rekke andre tidligere uutgitte studioinnspillinger, liveopptak og B-sider under tittelen Backroads & B-Sides.

Torsdag 28.november inviterer The North Country Fair og Blårock Café til konsert i anledning utgivelsen. The Northern Lies stiller så klart på scenen – med bidrag fra diverse gjester. Følg med i eventen for mer info om det

Utgivelsen gis ut av selskapet Lunheim Grammofon i samarbeid med Buktafestivalens plateselskap Bukta Records, med støtte fra SNN Samfunnsløftet.

 

Foto: Terje Arntsen

 

 

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no