Bukett til Bukta!

Bukett til Bukta!

Nytt bandslipp, og i dag kan vi avsløre at et av landets store rockehåp BLOMST kommer til Bukta 2020!

Med sin ekstremt gøyale sportsanalogi inviterer Blomst alle inn klubben og med på kamp. Det er bare å hive seg rundt, for du kommer ikke til å klare å stå stille når denne buketten inntar scenen i Bukta til neste år. Når de i tillegg har et av landets tøffeste rockevokalister samt oser spilleglede og entusiasme, kan vi alle være trygg på at fremtiden til norsk rock er trygg.  De gav tidligere i år ut et knallsterkt debutalbum fullspekket med rett-i-fleisen rock’n’roll hvor de formidler viktige budskap om livet i 20-årene, kroppspress, kjærlighet, flinke piker og sorg. Samtidig oppfordrer de verden til å gi litt mer faen. Riv av plasteret – det er bare å peise på.  Gjett om det blir fest med Blomst i Bukta i 2020!

Blomst stod for et av fjorårets aller gøyeste konsertopplevelser på Bukta-nach, og vi måtte bare booke de tilbake. Og sånn ble det! Og gøy blir det, sier kunstnerisk leder Kristine Marie Børresen

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no