Elder

Elder

Nå kan vårt mer hardbarkede publikum glede seg stort! Vi har fått bekreftet at Elder (US) kommer til Buktafestivalen 2017.

Trioen fra Boston beskriver seg selv som et heavy psych band, men blir også omtalt som et klassisk stoner- og doom metall band. De er kjent for sine lange sanger som blir framført som en sammenhengende historie med sjangersprengende utfoldelse som beveger seg inn i nye territorium.  Vokalen er røff og aggressiv, og glir naturlig inn i det øvrige råe lydbildet med sine vanvittige riff, kombinert med eroderende melodier og soniske lydlandskaper.

Bandet leverer på konserter og drar med seg publikum med sin suggererende og energiske framtreden.

«… åpenbart hvorfor det er Elder som står øverst på plakaten denne kvelden! Etter en kort intro, der publikum allerede gynger med som om det sto om livet, drar de i gang med Compendium, åpningslåta fra geniale Lore, og reaksjonen fra en nå nær fullsatt sal kunne ikke vært mer entusiastisk.» Metal Hammer 24. april 2016

Det er vanskelig å ikke like Elder, og deres siste plate Lore blir sett på som et mesterstykke innen deres sjanger. Platen har fått stående ovasjoner og ble beæret med førsteplass på «The Obelisk Top 30 Albums Of 2015» for sin plate Lore.

Bookingen er et sterkt og gledelig tilskudd til vår tyngre del av Buktaprogrammet, og vi gleder oss til å høre Elder på Paradisbukta scene til sommeren.

Medlemmer:
Nicholas DiSalvo
Matthew Couto
Jack Donovan

 

Tilbake til bandoversikten
Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no