Kråkesølv

Kråkesølv no

lørdag - 17:30

Telegrafbukta

For 10 år siden skylte Kråkesølv og debutalbumet «Trådnøsting» over det ganske land og norsk rock ble aldri den samme igjen.  Nå kommer de til Bukta for å spille debutalbumet og masse nytt materiale fra det kommende albumet!

Der ikke mange band som har hatt like stor innflytelse på norsk indierock de siste ti årene som Kråkesølv. Bodøværingene målbandt musikksynsere og publikum over hele landet med utgivelsen av sitt første album «Trådnøsting» i 2009, og åpnet samtidig en helt ny sjanger for det norske språket.

Ti år og fem kritikerroste album senere er både Kråkesølv og norsk rock mer aktuell enn noensinne, og bandet er allerede godt i gang med innspillingen av sitt sjette studioalbum. I dag står de stødig som en bauta i norsk musikksammenheng, og det er ikke uten grunn at Kråkesølv ved flere anledninger blitt omtalt som landets beste rockeband. I vente på ny musikk skal de sommeren 2019 gjøre noen få og eksklusive konserter, hvor de spiller debutalbumet «Trådnøsting» i sin helhet, i tillegg til helt nytt materiale fra det kommende albumet.

 

Tilbake til bandoversikten
Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no