Lucifer

Lucifer SE

lørdag - 20:20

Paradisbukta

Halleluja! Vi har booket et av de kuleste bandene vi vet om, og de heter Lucifer. Lucifer er kjent for sin tunge 1970-tallsinspirerte hard rock. Fremført på overbevisende måte med en god dose heavy metal og doom rock under frontfigur Johanna Sadonis kraftfulle røst. Bandet sier selv at de henter inspirasjon fra band som Black Sabbath, Deep Purple, Blue Öyster Cult og Fleetwood Mac.

Det multinasjonale heavyrockbandet fra Stockholm slapp i 2018 sitt andre album «Lucifer II» til fantastisk respons. Internasjonal oppmerksomhet og listeplasseringer i Tyskland, Sverige, Storbritannia og USA, førte bandet videre ut på turné til anerkjente rockfestivaler som Psycho Las Vegas, Hellfest, Desertfest og det tyske kult tv-programmet Rockapalast. Og nå kommer de endelig til Bukta!

Siden bandets første album har det skjedd flere endringer i besetningen, vokalist og bandgrunnlegger Johanna Sadonis har fått med seg ektemann Nicke Andersson (The Hellacopters, Entombed) – gudfaren av scandirock – på trommer. For Nicke sin del blir det fjerde gang på Buktafestivalen, med fire forskjellige band. Tenk, så gøy det blir!

 

Tilbake til bandoversikten
Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no