Midnight Choir

Midnight Choir

Det mest gledelige comebacket i norsk rockhistorie besøker Bukta i 2017!

Bandet ble dannet i 1992, etter Spellemannspris i 98 og fem studioalbum ble de oppløst i 2004. I mars i år ble de til vår alles glede gjenforent, og har spilt for utsolgte saler og gjestet flere festivaler gjennom hele sommeren.

«Det er smått utrolig at de igjen spiller sammen og skal opptre under neste års Buktafestival. Glemmer aldri da jeg så Midnight Choir for første gang. Det var rundt utgivelsen av «Amsterdam Stranded», en av tidenes beste norske skiver. Pål Flaatas nydelige stemme, de forføreriske låtene og et band som låt som om de ikke var fra Norge. Midnight Choir er for meg gåsehud«, sier bookingsjef Robert Dyrnes.

VGs musikkanmelder skrev følgende etter deres konsert på Øyafestivalen: «Du vet det er Øya-lørdag når voksne menn gråter midt på formiddagen.»

Neste sommer er det endelig Buktapublikummet som skal felle tårer til Midnight Choirs melankolske og sjelsettende rock, og drømme seg vekk i vokalist Paal Flaatas buldrende, dype stemme.  Og vi er sykt gira over at de har takket ja til å besøke Tromsø og Buktafestivalen!

 

Tilbake til bandoversikten
Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no