Sivert Høyem

Sivert Høyem NO

Sivert Høyem er en av de mest folkekjære artistene vi har her nord. Etter å ha frontet Madrugada – ett av norgeshistoriens desidert beste rockeband, har Sivert Høyem gjennom seks fantastiske soloalbum etablert seg som en av vår tids absolutt største stemmer og viktigste artister.

Fortsatt beveger Artisten, med stor A, seg gjennom et skyggefullt landskap, men det er et varmt lys som kaster skyggene. Høyem er innehaver av en stemme som må betraktes som en av landets virkelige naturressurser, og han har en klangbeherskelse og en fraseringsevne som bare en klassisk musiker kan besitte. Gjennom hele karrieren har han utviklet sitt særegne og mørke lydbilde, hvor stor låtskriverkunst og intens formidling har blitt hans varemerke. Kjente låter som «Prisoner Of The Road», «Moon Landing», «Into The Sea» og Madrugada-klassikeren «Majesty» skinner med stor kraft i den fenomenale konsertinnspillingen fra Acropolis, som viser en artist på høyden i sin karriere.

På sitt siste album «Lioness» blir Høyems vokal båret fram, ikke bare av det ytterst solide bandet han omgir seg med, men også av en rik, organisk vev av strykere og akustiske instrumenter. «Lioness» er et album som pulserer av varme og liv. På sitt sjette soloalbum har han funnet et lys som han deler med sitt publikum. Høyem går fortsatt gjennom et nattlig landskap.

Det føles utrolig godt å få Sivert Høyem tilbake til Telegrafbukta.

Tilbake til bandoversikten
Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no